Distriktssköterska/Sjuksköterska Stora Trädgårdsgatans hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder nu ett givande arbete där du får möjligheten att vara en del i ett engagerat arbetslag. Rätt kandidat hamnar på en varm och trevlig arbetsplats med öppen kultur där alla medarbetare för höras och synas. Vi trivs tillsammans och känner stort engagemang för det vi gör. God stämning och högt till tak är två beskrivningar som passar in på oss.

Vi söker

Vi söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska med inriktning livsstil och hälsa till vårt arbetslag. Arbetet består även till del av traditionellt mottagningsarbete med sjukvårdsrådgivning i TeleQ, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Viss tjänstgöring på primärvårdsjouren kan komma att ingå.

Du är specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska eller motsvarande/leg sjuksköterska. Utbildning och/eller erfarenhet av livsstil och häsla 7,5 p eller motsvarande är meriterande.

Du kommer att få arbeta tillsammans med engagerade kollegor. Du är flexibel och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stora Trädgårdsgatan hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott ryckte. Vi finns i Västervik och har 9 600 listade patienter på vår hälsocentral. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Alla ges möjlighet till fortbildning och utbildning, och som ett resultat har vi en glad medarbetargrupp där alla får komma fram. Hos oss arbetar varje dag engagerade medarbetare för att främja hälsa hos våra patienter och invånare.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2019:14

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Örjan Johansson

Verksamhetschef

0490-86006
Upplysning om tjänsten

Ninni Landin

Avdelningschef

072-7277999
Upplysning om tjänsten

May-Britt Rakvåg

Facklig företrädare Vårdförbundet

070-3575001

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet