Distriktssköterska/sjuksköterska till Ankarsrums Hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

Ett givande arbete där du får möjligheten att vara en del i ett engagerat arbetslag. Arbetet består av sjukvårdsrådgivning i TeleQ, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Möjlighet till egen mottagning finns och viss tjänstgöring på primärvårdsjouren ingår. Rätt kandidat hamnar på en varm och trevlig arbetsplats med öppen kultur där alla medarbetare får höras och synas.

Vi söker

Sjuksköterska med inriktning distriktssköterska eller motsvarande alternativt legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du är självgående, flexibel och serviceinriktad. Vi värdesätter engagemang och samarbetsförmåga och kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vår arbetsplats

Vi är ett kompetent, engagerat och glatt gäng som arbetar på Ankarsrums hälsocentral. Det är en liten välfungerande hälsocentral där varje medarbetare är lika viktig för att det ska fungera bra. Vi trivs tillsammans och känner stort engagemang för det vi gör. God stämning och högt till tak är två beskrivningar som passar in på oss. Vi fäster stor vikt vid kontinuerligt förbättringsarbete i smått och stort.

Vi lägger stort fokus på bemötande gentemot våra patienter och under 2019 var vi den hälsocentral i länet som låg i topp i patientnöjdhet.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/276

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-05-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Hans Jansson

0490-504 06
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-178 55

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 juni 2020 Lämna synpunkter på innehållet