Distriktssköterska/Sjuksköterska till Emmaboda Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande, intensivt, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag. Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss arbetar du främst med mottagningsarbete, rådgivning och bedömning per telefon, digitala vårdmöten och vid patientbesök. Du har egen mottagning efter överenskommelse, utifrån kompetens och intresse.

Du erbjuds kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar. Emmaboda hälsocentral arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskemottagningar inom diabetes, astma, demens, inkontinens, blodtryck, vaccinationer samt livsstil. Vi arbetar tillsammans för patientens bästa och för att utveckla verksamheten.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag. Arbete under jourtid/på jourcentral under kvällar och helger kan förekomma i tjänstgöringen. 

Vi söker

Vi söker dig som sjuksköterska/distriktssköterska. För att vara aktuell för tjänsterna krävs distriktssköterskeexamen alternativt legitimerad sjuksköterska. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och även fungera i olika teamarbeten. Att ha bra samarbetsförmåga och vara serviceinriktad är en förutsättning för detta arbete. Som person är du trygg och stabil och du ser möjligheter i förändringar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård och det är en fördel om du har erfarenhet av vårt datajournalsystem Cosmic.

Vår arbetsplats

Emmaboda hälsocentral är en trevlig, välfungerande och välbemannad hälsocentral med god tillgänglighet för våra patienter. Vi har ca 6 800 personer listade på hälsocentralen. Vi som arbetar på Emmaboda hälsocentral är specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, medicinsk fotvårdsterapeut och psykolog. Vi har högt i tak och ett gott samarbete i gruppen. Vi arbetar i moderna och fräscha lokaler, i huset finns även distriktsrehab, BHV, MHV, öppen förskola och Folktandvård, som vi har ett nära samarbete med. Emmaboda kommun har många sjöar och vattendrag, skogsmark och härliga grönområden. Det är bra tågförbindelser till Emmaboda. Med tåg kommer du till Kalmar, Karlskrona och Växjö på 30 minuter.

Vi rekryterar löpande, välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/764

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-02
Upplysning om tjänsten

Carina Parai, Verksamhetschef

073-0546398
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-17855

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 3 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet