Distriktssköterska/Sjuksköterska till Färjestadens hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som sjuksköterska/distriktssköterska, gärna med specialistutbildning i diabetes, på Färjestadens Hälsocentral får du arbeta tillsammans med olika yrkeskategorier. Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterska och sjuksköterskor med specialistmottagningar, medicinska sekreterare, undersköterskor och psykolog. Vi arbetar nära varandra och samarbetet är en självklar del i vårt patientarbete. Tillsammans och med lika värde skapar vi en god arbetsmiljö för att göra skillnad för våra patienter.

Vi söker

Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska, nyexaminerad eller rutinerad, gärna med vidareutbildning som distriktssköterska. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Att ha ett intresse och en vilja att hjälpa andra är en självklarhet för dig. Du vill arbeta med människor, unga som äldre. Stämmer detta in på dig, är du den rätte att söka jobb hos oss för att kunna göra skillnad i vår verksamhet.

Vi söker sjuksköterska/distriktssköterska för tillsvidareanställning samt vikariat som kan övergå till tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan!
Rekrytering sker löpande.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Färjestadens Hälsocentral ingår tillsammans med Mörbylånga hälsocentral i Södra Ölands primärvård.
Vi har mycket utbyte mellan varandra och samverkar på ett bra och nära sätt. En ytterligare aspekt som mindre kommun är att vi samarbetar mycket med våra vårdgrannar där vi värnar om goda relationer för att göra det bästa för patienten.
Primärvårdens uppdrag är all hälsosjukvård som inte kräver sjukhusets resurser för akut diagnostik, behandling eller omvårdnad.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2018:145

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd samt vikariat

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-13

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Jonas Falk

Verksamhetschef

0485-39114
Upplysning om tjänsten

Emma Svensson

Facklig företrädare Vårdförbundet

0485-39144

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet