Distriktssköterska/Sjuksköterska Smedby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av traditionellt mottagningsarbete, egen mottagning efter överenskommelse, provtagning samt assistans/omhändertagande vid olika behandlingar. Du kommer även att ge sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdnivå. 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska och som vill vara en del av vårat team på hälsocentralen. Du får gärna ha erfarenhet av primärvård. 

Du har personliga egenskaper som ansvarstagande, kunna arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga, serviceinriktad, positiv och flexibel är av stor betydelse. Att ge god service och bra bemötande till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet. 

Vår arbetsplats

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på Smedby hälsocentral som är placerad utanför Kalmar centralort med bra kommunala kommunikationer. Hälsocentralen har cirka 5700 listade medborgare. Smedby hälsocentral har ett bra arbetsklimat och en god sammanhållning i arbetsgruppen. Hos oss råder ett öppet klimat och vi har roligt på jobbet!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/611

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-12-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Susanne Brunby

0480-84604
Upplysning om tjänsten

Madeleine Sjöholm, Vårdförbundet

0480-445 220

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 11 december 2019 Lämna synpunkter på innehållet