Ekonom

Kalmar länstrafik

Vi erbjuder

nu ett variationsrikt och stimulerande arbete som ekonom vid Kalmar länstrafik. Din huvudsakliga placering blir vid vårt huvudkontor i Högsby, därtill kommer du att tjänstgöra vid våra filialer i Kalmar och Oskarshamn. Som ekonom tillhör du basenheten Ekonomi som idag består av åtta medarbetare tillsammans med basenhetschef (ekonomichef).

Vi söker

Vi söker nu dig med en högskoleexamen med ekonomisk inriktning om minst 180 hp (tidigare 120 p). Du ska vara en lagspelare med ett starkt driv och en positiv inställning. Du är analytisk och har en god förståelse för detaljer, du är pedagogisk och besitter en hög social förmåga då du har att kommunicera dina slutsatser och resultat i team.

Det är viktigt att du trivs att arbeta i en miljö där det är mycket att göra och i ett högt tempo. Vi ser det som självklart att du har en god datorvana och behärskar Excel till fullo. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Vår arbetsplats

präglas av medarbetare med ett högt servicetänkande och med ett fokus på gemensamma mål. Vi arbetar tillsammans med en vilja att göra varje dag lite bättre.

 Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vårt ansvar innefattar stads- och landsbygdsbussar, Kustpilen, Öresundståg, Krösatåg och serviceresor i länet. Tillsammans med Region Kalmar läns 7 000 medarbetare verkar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/768

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Nyström ekonomichef

010-212 10 87
Upplysning om tjänsten

Lars Lindahl biträdande trafikdirektör

010-212 10 80

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30