Ekonom

Region Kalmar

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vill du arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av processer? Då kan du bli en framtida medarbetare inom Ekonomiservice.
Vi söker en ekonom till Ekonomiservice som vill delta i utvecklingen av vår verksamhet. Arbetet innefattar redovisning, bokslut, samt att utveckla och förbättra kvaliteten på redovisning och intern kontroll. Vi förväntar oss att du i samverkan med dina kollegor deltar aktivt i vårt förbättringsarbete. Uppgifterna innefattar även utveckling av vår administrativa robot.

Arbetsmiljö och arbetsplats

Vi är 22 kollegor, ekonomer och ekonomiassistenter, vid Ekonomiservice.
Vi är en enhet i ständig utveckling, vilket gör att vi kontinuerligt arbetar med förbättringsarbete. Vi är en serviceenhet för hela Region Kalmar län och arbetar flexibelt för Regionens bästa, för effektiva och kvalitetssäkra processer.

Vi söker dig som har Högskoleexamen inom ekonomi eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig,

Du förväntas ha goda IT-kunskaper. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, förbättringsarbete och programmering är meriterande.Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter. Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/156

Placering/enhet:

Region Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-06-16

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Yvonne Elmerkind

Avdelningschef

0480-83795
Upplysning om tjänsten

Carin Sundström, Vision

0480-83785

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30