Ekonomiassistent sommarjobb

Regionservice

Vi erbjuder

Vill du arbeta i en miljö med ständiga förbättringar och utveckling av processer? Då ska du söka semestervikariat hos oss vid Ekonomiservice. Här får du arbeta med hantering av leverantörs- och kundfakturor för hela Region Kalmar län, men även kontering och avstämningar, felsökning, IT-relaterade frågor och utveckling av rutiner.

Vi söker

Vi söker dig som studerar ekonomi på eftergymnasial nivå eller har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god kommunikationsförmåga, ett flexibelt förhållningssätt och god samarbetsförmåga. I ditt arbete är du noggrann och ansvarsfull med förmåga att prioritera samt tycker om att arbeta med siffror.

Urval kan ske löpande, så sänd in din ansökan idag. Rekryteringsprocessen pågår vanligtvis till i mars.

Vår arbetsplats

Ekonomiservice är en del av basenheten Administration. Här arbetar vi med faktura- och lönehantering, kundtjänst, teleservice och journalarkivering för Region Kalmar läns stora och komplexa verksamhet.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1018

Placering/enhet:

Regionservice

Antal platser:

4

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-05
Upplysning om tjänsten

Yvonne Elmerkind

0480-83795

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30