Ekonomiassistent

Regional utveckling

Vi erbjuder

Det här är jobbet för dig som önskar varierande arbetsuppgifter inom ekonomiområdet.

Nu söker vi en ekonomiassistent som kommer att arbeta med ekonomiuppgifter i förvaltningens administrativa stab samt ge projektadministrativt stöd till projektet Livsmedelsutveckling sydost.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom ekonomiområdet kommer framförallt att handla om  kund- och leverantörsfakturor, avstämningar, redovisning/information av projektekonomi samt projektrapportering gentemot Tillväxtverket och andra myndigheter.

I projektet förekommer arbetsuppgifter såsom diarieföring, administrera evenemang och aktiviteter samt att vara sekreterare i projektmöten.

Vi söker

Vi söker dig som är noggrann och serviceinriktad och har öga för detaljer. Du kan växla mellan olika arbetsuppgifter och du är strukturerad. Du har god IT-vana samt erfarenhet av arbete med ett större ekonomisystem. Du talar och skriver svenska flytande. 

Eftergymnasial utbildningsnivå med inriktning ekonomi är ett krav. Erfarenhet av redovisning och projektadministration är meriterande och utbildningar/kurser inom det administrativa området kan vara relevanta.

Vår arbetsplats

Tjänsten är placerad i den regionala utvecklingsförvaltningens administrativa stab. Här arbetar vi med administrativt stöd till förvaltningens verksamhet. Staben ansvarar för de interna processerna samt bereder olika underlag inom det administrativa området.  

I den regionala utvecklingsförvaltningen arbetar vi med tillväxt- och utvecklingsfrågor i Kalmar län. Det gör vi genom att ta initiativ till och samordna insatser. Vi samverkar med aktörer i och utanför länet inom olika områden som näringsliv, miljö, infrastruktur, samhällsplanering, landsbygdsutveckling, kompetens, kultur och biblioteksutveckling. Vi skapar och deltar i nätverk och arbetar också med finansiering av utvecklingsinsatser som syftar till att gynna länets utveckling. I förvaltningen ingår regionens fyra folkhögskolor som finns i Gamleby, Högalid, Vimmerby och på Öland. Vi är en del av Region Kalmar län, som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik och regional utveckling. Här finns totalt 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/307

Placering/enhet:

Regional utveckling

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Tina Erlandsson, Ekonomichef

0480-44 83 31
Upplysning om tjänsten

Helena Kaldner, HR-konsult

0480-44 83 76
Upplysning om tjänsten

Daniel Granello, SACO

0480-44 83 49

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30