Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Fastighetsingenjör El

Regionservice

Vi erbjuder

en spännande tjänst som fastighetsingenjör El till dig som vill fortsätta din karriär inom fastighet med inriktning el/tele.

Du kommer till oss i en tid där vi har ett stort fokus på utveckling inom drift, projekt och förvaltning ur ett fastighetsägarperspektiv. Tjänsten innebär ett nära samarbete med strateger, projektorganisation, driftorganisation och den övergripande förvaltningsorganisationen där ni tillsammans skapar de bästa förutsättningarna i detta uppdrag. 

I tjänsten som fastighetsingenjör kommer du att värna och verka i fastighetsrelaterade ärenden inom el/tele samt driva utvecklingsprojekt tillsammans med kollegor, konsulter och entreprenörer. Tjänsten innebär även att bistå med specialistkompetens i projekt för att säkerställa kvalitet i slutprodukt. Du kommer också att ha en samordnande funktion inom frågor rörande el/tele ur ett fastighetsperspektiv. Din roll innebär även att agera rådgivare och ge stöd utifrån din specialitet. 

Vi söker

Du har en, för tjänsten, lämplig högskoleutbildning eller erfarenhet som av arbetsgivaren anses likvärdigt samt några års arbetslivserfarenhet inom fastighet som av arbetsgivaren bedöms relevant. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i offentlig sektor. Arbetet kan medföra resor i tjänsten och B-körkort är därmed ett krav.

Som person har du god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Vidare är du bra på att planera, organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Du har helikopterperspektiv, tar egna initiativ och god kommunikativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Vår arbetsplats

Regionfastigheters uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster. Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter. Regionfastigheter finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/236

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-04-09
Upplysning om tjänsten

Johnny Östman

0480-84435

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30