Företagssjukgymnast/Ergonom

Regionstab

Vi erbjuder

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer fokus ligga på förebyggande hälso- och arbetsmiljöarbete. Detta innebär bla att du kommer hålla i utbildningar och föreläsningar för våra medarbetare och chefer samt anpassning av arbetsplatser.  Du kommer vara delaktig i ny- och ombyggnation ur ett ergonomiskt perspektiv. Arbetet innebär även bedömningar och utredningar som tex arbetsförmågebedömningar

Vi söker

Vi söker dig som är Företagssjukgymnast/Ergonom. Erfarenhet av företagshälsovård och genomgången utbildning för företagssjukgymnaster är meriterande.

För att du ska trivas hos oss krävs god samarbetsförmåga. Du bemöter människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt är bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Du har god initiativförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Tjänsten är en visstidsanställning men då nuvarande företagssjukgymnast skall prova annan anställning kan tjänsten komma att övergå i fast anställning.

Vår arbetsplats

Arbetsmiljö och hälsa är region Kalmar läns kunskapsresurs inom hälso- och arbetsmiljöområdet. Vi erbjuder en oberoende och professionell specialistkompetens inom ergonomi, arbetsmedicin, rehabilitering, arbetspsykologi, förebyggande arbetsmiljöarbete och vid arbetsmiljörelaterade frågeställningar. Vår verksamhetsidé är att erbjuda regionens anställda vår samlade kompetens och våra tjänster inom arbetsmiljö och rehabilitering. Vi arbetar på organisatorisk, grupp och individnivå.

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet. Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/153

Placering/enhet:

Regionstab

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

t.o.m. 2020-02-18

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-06-14

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Jörgen Åkesson

Basenhetschef

0490-866 62

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30