Första linjens chef

Kalmar länstrafik

Vi erbjuder

ett variationsrikt och stimulerande arbete som första linjens chef inom Kalmar länstrafik. Här arbetar våra medarbetare med kundtjänst och trafikledning inom basenhet Trafikproduktion. Vi är organiserade med ett delat ledarskap utifrån basenhetens storlek, vilket innebär att du och dina kollegor tillsammans med basenhetschef ansvarar för planering, ledning och utveckling av verksamheten.

Löpande förbättringsarbete gällande rutiner, arbetsprocesser och grupputveckling är en del av det dagliga arbetet liksom att säkerställa bemanning med hjälp av administratör. Därutöver, att i samarbete med förvaltningens övriga chefer, utveckla former för gemensamma strukturer. Vi eftersträvar ett coachande förhållningssätt.

Vi söker

dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete som chef. Som person är du lösningsorienterad, drivande, tydlig samt har en förmåga att skapa ett arbetsklimat där engagemang och utveckling genomsyrar verksamheten. Vidare skapar du goda relationer och har lätt för att samarbeta med andra. 

Erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete inom såväl process som grupputveckling är meriterande.

Vår arbetsplats

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vi som arbetar på Kalmar länstrafik jobbar för att underlätta vardagen för Kalmar läns invånare och besökare. Tillsammans säkerställer vi att det är möjligt att resa till och från bland annat arbete, skola, fritidsaktiviteter och sjukvård.

Vårt ansvar innefattar busstrafik, tågtrafik, sjukresor, färdtjänst, skolresor samt skärgårdstrafik. Trafiken bedrivs tillsammans med upphandlade företag som kör och underhåller fordonen som trafikerar kollektivtrafiken. Vi som jobbar på Kalmar länstrafik är därmed dem som bland annat trafikleder, planerar, och administrerar kollektivtrafiken.
Vi är ca 110 medarbetare på tre olika kontor. Huvudkontoret är placerat i Högsby och det finns kontor i Kalmar och Oskarshamn.

Tillsammans med Region Kalmar läns 7 000 medarbetare verkar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/607

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-01
Upplysning om tjänsten

Sabina Basic, basenhetschef

010-2121133
Upplysning om tjänsten

Pernilla de Vries, HR-chef

010-2121110
Upplysning om tjänsten

Annica Jörgensen, Vision, nås 11/7-29/7

072-9775612

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30