Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Funktionell systemförvaltare telefoni

Funktionell systemförvaltare telefoni

Regionservice

Vi erbjuder

nu en tjänst i telesupportens systemförvaltargrupp. Systemförvaltarna driver utvecklingen av Region Kalmars läns telefonilösning samt larm-och meddelandeplattform och arbetar strategiskt för att utveckla befintliga funktioner och implementera nya. Du har en viktig roll i vår organisation där det är högt ställda krav på säkerhet och tillgänglighet för våra kunder. Genom omvärldsbevakning och samverkan med andra, såsom driftoperatörer, Region Kalmar läns IT-förvaltning, leverantörer och länets kommuner, arbetar du proaktivt och med ständig utveckling av våra telefoni-och larmlösningar.
 
Letar du efter ett ansvarsfullt och omväxlande arbete? Du får nu möjlighet att forma en ny tjänst tillsammans med nära kollegor då vi får utökat ansvarsområde inom bland annat RAKEL, Sveriges nationella kommunikationssystem för samverkan och ledning för organisationer med ansvar inom allmän ordning, säkerhet, hälsa och försvar.

Placeringsort för tjänsten är i Kalmar eller Västervik.

Vi söker

ytterligare en systemförvaltare telefoni till vårt gäng! Du har högskoleutbildning inom IT/telefoni och/eller erfarenhet från tekniskt arbete inom telekombranschen, alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig som är initiativtagande och van att leda tekniskt komplexa projekt, med ett helhetsperspektiv i ditt uppdrag. Du har hög samarbetsförmåga med ett gott bemötande. Du har ett flexibelt förhållningsätt och förmåga att strukturera upp ditt arbete, även vid mer komplexa arbetsuppgifter. För tjänsten krävs B körkort.

Det är önskvärt om du har erfarenhet av ett eller flera av följande system:

- Larm- och meddelandeplattformar, Ascom eller BEST
- Radiosystemet RAKEL
- Hänvisningssystem, exempelvis Trio, InAttend, Vision 80/20
- Kontaktcentersystem, exempelvis Trio, MiCC, Telia ACE
- Återuppringningssystem, exempelvis Aurora TeleQ, Telia ACE
- Växelsystem, exempelvis Avaya CS1000, Avaya Aura, Mitel MxOne, Cisco UCM
- Övriga telefonsystem

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Vi kan komma att arbeta med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Vår arbetsplats

Systemförvaltarna tillhör vår telesupportgrupp. Här jobbar också våra supporttekniker som bland annat ansvarar för daglig drift, tar emot felanmälan, gör beställningar samt rullande beredskap kvällar och helger. Det är en sammansvetsad grupp som arbetar prestigelöst med god stämning och högt i tak.

Telesupporten tillhör enheten Teleservice och Kundtjänst. Vi bemannar också Region Kalmar läns växelnummer och sjukhusens receptionsdiskar.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/715

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-08
Upplysning om tjänsten

Marie Olander, 1a linjens chef

0480-84188
Upplysning om tjänsten

Britt Wimarsson, Vision

0490-86168

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30