Fysioterapeut - Mental hälsa Samrehab

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Hos oss ges du möjlighet till ett varierande, självständigt och inte minst värdefullt arbete  som Fysioterapeut/sjukgymnast inom Samrehab Norr, Västerviks sjukhus. 

Som fysioterapeut möter du patienter i olika åldrar med olika diagnoser och behov inom den psykiatriska slutenvården, öppenvården samt  primärvården. Din roll är särskilt viktig då du utifrån patientens förutsättningar och förmågor planerar och initierar relevant behandling/intervention som genomförs såväl individuellt som i grupp. För att lyckas med uppdraget samverkar du med arbetsterapeuter och rehab-assistenter inom enheten samt har ett nära samarbete med personal på såväl hälsocentralerna som psykiatriska öppen- och slutenvården. 

Rollen kommer över tid erbjuda dig möjlighet till att specialisera dig mot en särskild patientgrupp som är extra intressant för dig. Det erbjuds även intern och extern utbildning för att du ska få  fördjupade kunskaper som krävs. Dina arbetstider är förlagda måndag till fredag dagtid, du har också en möjlighet till flexibel arbetstid. Viss möjlighet till distansarbete finns. 

På vår arbetsplats är vi stolta över ansvarstagande medarbetare som arbetar med frihet under ansvar. Vi använder oss av digitala arbetssätt som en naturlig del i vardagen, vi är också bra på att ta tillvara på medarbetarnas idéer och vågar bland annat prova nya arbetssätt.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har utbildning inom basal kroppskännedom eller annan utbildning som bedöms vara likvärdig. Som person är du kreativt lagd, har en stor empatisk förmåga och tycker om att ta ansvar. Du kan arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du gärna samarbetar i teamet kring patienterna. Ett prioriterat arbetsområde hos oss är utveckling av e-tjänster. Vi arbetar med stöd- och behandlingsplattformen som ett komplement till det fysiska patientmötet. En möjlighet för patienten är att möta oss digitalt exempelvis via video. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten är B-körkort ett krav.  
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vår arbetsplats

Samrehabs verksamhetsidé består av att vi sprider kunskap, stärker det friska och genom värdeskapande möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för den egna hälsan och sitt välbefinnande.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/992

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-01-13
Upplysning om tjänsten

Ulrika Blomé, Bitr. Basenhetschef

0490-87080
Upplysning om tjänsten

Daniel Hallgren

0490-87415

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 januari 2023 Lämna synpunkter på innehållet