Fysioterapeut -Mental hälsa Samrehab

Fysioterapeut Samrehab Västervik

Vi erbjuder

Hos oss ges du möjlighet till ett varierande, självständigt och inte minst, värdefullt arbete.

I din roll som fysioterapeut möter du öppenvårdspatienter med olika diagnoser i alla åldrar. Flera av patienterna vi möter har besvär från rörelse- och stödjeorgan, har en neurologisk sjukdom eller besvär från andning- och cirkulationsorganen. Psykosomatiska besvär är en stor grupp inom primärvården. I arbetet ingår bedömning, utformning av behandling och träning för patienten. Detta kan ske både individuellt och i grupp. Du kan komma att ansvara för viss gruppverksamhet i ditt dagliga arbete. Du samverkar med våra arbetsterapeuter och rehab assistenter och har ett nära samarbete med personalen på hälsocentralerna.

På sikt kommer du har möjlighet att kunna nischa dig mot en patientgrupp som du kanske brinner lite extra för. Vi kommer då att erbjuda dig både intern och extern utbildning för att du ska få den fördjupade kunskap som krävs.

Dina arbetstider är förlagda måndag till fredag dagtid och du har möjlighet till flexibel arbetstid.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som fysioterapeut/sjukgymnast och vi ser att du som söker har ett brinnande intresse för vidareutveckling av patientarbetet med digitalisering och e-tjänster. Då det förekommer en del resor i tjänsten ska du som söker ha B-körkort.

Vi tror att du som söker är en person som är kreativt lagd, har en stor empatisk förmåga och tycker om att ta ansvar. Du kan arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du gärna samarbetar i teamet kring patienterna. Hos oss arbetar vi med ständiga förbättringar och försöker hela tiden att utveckla våra arbetsmetoder i våra möten med patienterna, så för att trivas hos oss är det viktigt att du är öppen för och ser positivt på nya arbetssätt.

Ett prioriterat arbetsområde hos oss är utveckling av e-tjänster. Vi arbetar med stöd- och behandlingsplattformen som ett komplement till det fysiska patientmötet. En möjlighet för patienten är att möta oss digitalt exempelvis via video. Vi ser gärna att du har ett intresse för psykosomatik och psykisk ohälsa.

Vår arbetsplats

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län.

Samrehab finns på Region Kalmar läns distriktsrehabiliteringsmottagningar i de sex norra kommunerna i länet. Vår verksamhetsidé: Vi sprider kunskap, stärker det friska och genom goda möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för sin hälsa och sitt välbefinnande. På distriktsrehabiliteringen i Västervik arbetar 17 personer i olika yrkesprofessioner. Vi möter många olika diagnoser vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/373

Placering/enhet:

Fysioterapeut Samrehab Västervik

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-05-30
Upplysning om tjänsten

Ulrika Blomé

0490-870 80
Upplysning om tjänsten

Daniel Hallgren fysioterapeuterna

0490-87415

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 31 maj 2021 Lämna synpunkter på innehållet