Fysioterapeut Oskarshamn

Region Kalmar

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett varierande, självständigt och inte minst ett värdefullt arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förlagda inom öppenvårdsmottagning, där den övervägande delen av arbetet riktas mot neurologi. Största diagnosgruppen är stroke, men även andra hjärnskador, ryggmärgsskador, Parkinsons sjukdom, Multipel skleros och amputerade förekommer.
Utifrån rehabiliteringsplanens mål planeras och utförs de rehabiliterande insatserna med patienten i fokus.
Du kommer att arbeta med generösa kollegor som ställer upp och hjälps åt.
Mot öppenvården arbetar du närmst arbetsterapeut, undersköterskor och kurator, vid behov finns dietist att tillgå och de medicinska sekreterarna stöttar i administrationen. Du kommer att få en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och du får möjlighet att delta i s.k introduktionår, gemensamt för sjukhuset.

Hos oss arbetar du måndag till fredag och har möjlighet till flexibel arbetstid. Viss helgtjänstgöring ingår.

Vi söker

Vi söker dig med Leg Fysioterapeut/Sjukgymnast som är intresserad av neurologisk rehabilitering, gärna med erfarenhet inom området. Du tycker om att arbeta i team, att utvecklas i din yrkesroll och att utveckla den verksamhet du arbetar i.
Då arbetet innehåller mycket arbete tillsammans med andra, också utanför den egna arbetsplatsen, behöver du ha lätt för att samarbeta. Vi värdesätter förmåga att ta eget ansvar, kreativitet och att du har ett empatiskt förhållningssätt.
Hos oss pågår arbete med digitalisering och e-tjänster, vilket vi ser positivt på om du har intresse av.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Du kommer att jobba på Oskarshamns sjukhus, ett sjukhus med det lilla formatets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Här arbetas med ständiga förbättringar där ett av fokusområdena är God och Nära vård. I linje med detta är ett unikt samverkansforum kallat Oskar upparbetat mellan Region Kalmar och kommun. //www.regionkalmar.se/samarbetsprotalen/oskar/

Vid frånvaro täcker man upp för varandra, vilket innebär att du får möjlighet att arbeta inom olika områden på sjukhuset, som medicinavdelning och ortopedavdelning.

Förutom vår ansvarsfördelning har vi daglig styrning där vi, vid behov kan fördela dagens arbete.

Mer information om basenheten hittar du på www.regionkalmar.se

Löpande urval tillämpas Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/379

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 timmar/vecka

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-20

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Helen Lilja Områdeschef

0499-489 44
Upplysning om tjänsten

Hanna Kristelius Fysioterapeuterna

0491 782733

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30