Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Fysioterapeut Samrehab Vimmerby

Fysioterapeut Samrehab Vimmerby

Samrehab Vimmerby

Vi erbjuder

Vill du göra skillnad för patienter inom primärvården och motiveras av att omsätta, praktisera din värdefulla kunskap som fysioterapeut? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

Som fysioterapeut hos oss möter du öppenvårdspatienter i alla åldrar, med varierande diagnoser. Genom din kunskap bidrar du till att både lindra och behandla olika besvär från rörelse- och stödjeorganen, andningsorgan, hjärta/kärl samt neurologiska sjukdomar och tillstånd. Behandlingarna genomförs såväl individuellt som i grupp. Du ingår i en arbetsgrupp som karaktäriseras av ett positivt, öppet och utvecklande arbetsklimat. Vi arbetar med mentorskap och erbjuder en gedigen introduktion som anpassas efter dina tidigare erfarenheter, med hjälp av erfarna kollegor. Vi arbetar dagtid måndag till fredag, med möjlighet till flexibla arbetstider.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som har lätt för att ta initiativ och kan  anpassa dig utifrån olika situationer. Du samarbetar bra med andra och anstränger dig för  att hitta lösningar i arbetet med patienter och i gruppen vilket bidrar till en stimulerande arbetsmiljö. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet  som fysioterapeut/sjukgymnast, gärna inom distriktsrehabilitering/primärvård. Inom Samrehab pågår spännande arbete med digitalisering och e-hälsa, har du intresse av att bidra med kunskapsutveckling området är det en fördel. Vi är nyfikna på dig, varmt välkommen med din ansökan till oss!

Vår arbetsplats

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen- och slutenvård i norra Kalmar Län. Vi har ett nära samarbete med de andra distriktsrehabiliteringsenheterna i norra Kalmar län, länets tre sjukhus samt andra samverkanspartners på hälsocentralerna och i kommunen.  Vi är ett härligt gäng som tillsammans jobbar för att alla ska ha bra dagar på jobbet, vi har nära till skratt och ser fram emot att välkomna dig!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Löpande urval tillämpas, tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/242

Placering/enhet:

Samrehab Vimmerby

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-04-03
Upplysning om tjänsten

John Lindström, Tf områdeschef

072-4629432
Upplysning om tjänsten

Erik Sjöstedt, Fysioterapeuterna

0490-87955

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30