Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Fysioterapeut Samrehab

Fysioterapeut Samrehab

Mönsterås

Vi erbjuder

Ett varierande, självständigt och inte minst värdefullt arbete som fysioterapeut/sjukgymnast. Du möter öppenvårdspatienter i alla åldrar med varierande diagnoser. Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp som karaktäriseras av ett positivt, öppet och utvecklande arbetsklimat. Vi arbetar med mentorskap och du kommer att introduceras i rollen av erfarna kollegor. I dina arbetsuppgifter ingår bedömningar och behandlingar av besvär från främst rörelse- och stödjeorganen men även andra förekommande diagnoser som besvär från andningsorgan, hjärta/kärl och neurologiska sjukdomar. Behandling kan ske både individuellt och i grupp. Hos oss arbetar du måndag till fredag, med möjlighet att påverka hur ditt schema ska se ut och med flexibla arbetstider

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du har ett fint bemötande och god
samarbetsförmåga, är flexibel i ditt sätt att arbeta, ansvarstagande samt bidrar till god och sund arbetsmiljö. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som fysioterapeut/sjukgymnast, gärna inom distriktsrehabilitering/primärvård men inget krav. B-körkort är ett krav då resor kan förekomma i tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i Cosmic. Eftersom det pågår ett utvecklingsarbete  inom digitalisering och e-tjänster på samrehab är det positivt på om du har intresse av detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, löpande urval tillämpas. 

Vår arbetsplats

Samrehab är en kreativ basenhet som består av arbetsterapeuter,  fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal samt dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Vi har ett nära samarbete med andra enheter inom distriktsrehabiliteringen i norra Kalmar län, länets tre sjukhus samt andra samverkanspartners på hälsocentralerna och i kommunen.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/273

Placering/enhet:

Mönsterås

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-04-28
Upplysning om tjänsten

Irene Sjöberg, Områdeschef

0491-782439
Upplysning om tjänsten

Fysioterapeuterna

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30