Fysioterapeut/Sjukgymnast distriktsrehabilitering

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett omväxlande och självständigt arbete på distriktsrehabiliteringen i Borgholm. Du kommer att möta patienter med olika funktionsnedsättningar, från flera diagnosgrupper och med olika rehabiliteringsbehov. Du genomför undersökningar, bedömningar, behandlingar, håller i patientskolor och träningsgrupper samt ger råd för god rehabilitering. Närheten till hälsocentralen bidrar till god teamsamverkan runt patienterna. Vi har ett nära samarbete med rehabiliteringspersonalen och läkarna på Länssjukhuset i Kalmar.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i Rehab Söder med placering på distriktsrehabiliteringen i Borgholm till och med 2019-12-31.

Vi söker

Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Som person är du positiv och kan arbeta självständigt men samarbetar gärna med kollegor runt patienter samt bistår med utveckling av verksamheten. Erfarenhet från verksamhetsområdet eller liknande områden är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Distriktsrehabiliteringen i Borgholm är en enhet med fem fysioterapeuter/sjukgymnaster och en arbetsterapeut. Mottagningen ligger tillsammans med Hälsocentralen och vi handhar även varmvattenbassäng.

Distriktsrehabilitering ingår i basenheten Rehab Söder som organisatoriskt tillhör Länssjukhuset i Kalmar. Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Hos oss på Rehab Söder kan du som är fysioterapeut/sjukgymnast arbeta både på Länssjukhuset i Kalmar och inom primärvård/distriktsrehabilitering och det finns goda möjligheter till att över tid arbeta inom olika områden i verksamheten.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2018:169

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-13

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Maria Götesson

Avdelningschef

0485-15159
Upplysning om tjänsten

Annika Hjortenkrans

Facklig företrädare Fysioterapeuterna

0480-811 70

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet