Fysioterapeut/Sjukgymnast habilitering

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett utvecklande och givande arbete för dig som är intresserad av att arbeta i ett tvärprofessionellt team runt barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar. Som fysioterapeut/sjukgymnast kommer du ansvara för utredning, bedömning och behandling samt utprovning/förskrivning av hjälpmedel. I arbetet ingår att ge handledning till nätverket. Du kommer även att jobba med gruppverksamheter som t.ex. bassängträning och gymnastikgrupper. Vi erbjuder stöd/handledning av erfarna kollegor, t ex finns två sjukgymnaster med specialistkunskap inom pediatrik, regelbundna yrkesträffar och vidareutveckling.

Vi söker

Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av habilitering eller neurologi.
För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbetet i det tvärprofessionella teamet, även innehåller andra kontaktytor utanför den egna verksamheten. Om du är en person som har en god pedagogisk förmåga, kan arbeta resultatinriktat, är tydlig och strukturerad är du förmodligen den vi söker. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!


Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring.

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Habiliteringen arbetar mot hela södra Kalmar län, vi är lokaliserade på Länssjukhuset i Kalmar.

Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast på Habiliteringen erbjuder dig stimulerande, utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter - stora som små - där du ingår som en del i tvärprofessionella team.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:6

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd. Provanställning kan komma att tillämpas.

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anja Karlsson

Avdelningschef

0480-84317
Upplysning om tjänsten

Susanne Duthoit

Facklig företrädare SACO

0480-84056

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet