Fysioterapeut/Sjukgymnast habilitering

Region Kalmar

Vi erbjuder

Dig som vill arbeta i ett tvärprofessionellt team runt barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar ett intressant, utvecklande och givande arbete. I din roll som fysioterapeut/sjukgymnast ansvarar du för utredning, bedömning och behandling samt utprovning/förskrivning av hjälpmedel. Du ger handledning till nätverket kring familjen och kommer att arbeta med gruppverksamheter som till exempel bassängträning och gymnastikgrupper. Vi erbjuder dig stöd och handledning av erfarna kollegor, exempelvis finns en sjukgymnast med specialistkunskap inom pediatrik och en fysioterapeut med masterexamen inom fysioterapi, regelbundna yrkesträffar och vidareutveckling. Vi erbjuder yrkesmentor såväl som teammentor. 

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Film Barnhabiliteringen i Kalmar

Läs gärna mer om våra förmåner här:

Vårt erbjudande | Region Kalmar Län

Vi söker

Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du som är nyexaminerad eller har tidigare erfarenhet av arbete som fysioterapeut/sjukgymnast. Du får gärna ha erfarenhet av habilitering och/eller neurologi, detta är dock inget krav.

För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbetet i det tvärprofessionella teamet, även innehåller andra kontakter utanför den egna verksamheten. Om du är en person som har god pedagogisk förmåga, kan arbeta målinriktat, är tydlig och strukturerad är du förmodligen den vi söker. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Vi arbetar i tvärprofessionella team där det ingår arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast, sjuksköterska och specialpedagog. Teamet har också tillgång till medicinsk sekreterare och It-tekniker. Habiliteringen arbetar gentemot hela södra Kalmar län och är lokaliserade på Länssjukhuset i Kalmar.

 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/581

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-07-22
Upplysning om tjänsten

Magnus Svahn, Avdelningschef

0480-84689
Upplysning om tjänsten

Lisa Senneryd, Fysioterapeuterna

0480-84245

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 juli 2022 Lämna synpunkter på innehållet