Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Fysioterapeut/Sjukgymnast inom distriktsrehabilitering sommarjobb

Region Kalmar län

Vi erbjuder

Dig ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete som fysioterapeut/sjukgymnast vid någon av Rehab Söders distriktsrehabiliteringsmottagningar i Kalmar, Söderåkra, Emmaboda, Nybro, Borgholm eller Mörbylånga. Vi arbetar med poliklinisk bedömning och behandling. 

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Som person har du en positiv inställning och sätter alltid patienten bästa i fokus. Du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Skriv gärna i din ansökan om det är någon specifik mottagning som du är intresserad av. 

Välkommen med din ansökan, urval och tillsättning sker löpande!

Vår arbetsplats

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1172

Placering/enhet:

Region Kalmar län

Antal platser:

4

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-04-30
Upplysning om tjänsten

Simon Edberg, Avdelningschef Nybro, Emmaboda, Söde

0481-44728
Upplysning om tjänsten

Cathrin Ljunggren, Avdelningschef Kalmar

0480-84770
Upplysning om tjänsten

Maria Götesson, Avdelningschef Öland

0485-15155

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30