Fysioterapeut/sjukgymnast inom distriktsrehabilitering

Region Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett intressant, omväxlande och utvecklande arbete på en arbetsplats där det råder ett mycket bra och prestigelöst arbetsklimat och där arbetsglädjen är hög. På distriktsrehabiliteringen i Kalmar möter du patienter med olika funktionsnedsättningar, från flera diagnosgrupper och med olika rehabiliteringsbehov. Du genomför undersökningar, bedömningar, behandlingar, håller i patientskolor och träningsgrupper. Vi arbetar med digital rehabilitering. Närheten till hälsocentralen bidrar till god teamsamverkan runt patienterna. Vi har ett nära samarbete med rehabiliteringspersonalen och läkarna på Länssjukhuset i Kalmar.

Vi samarbetar mycket väl inom vår arbetsgrupp, mellan våra distriktsrehabiliteringar och ut mot andra aktörer. Du har kollegor där den samlade kompetensen är väldigt bred och även består av spetskompetens, vilket ger dig stora möjligheter till fortsatt utveckling och lärande. Vi önskar att du delar med dig av din kompetens och erfarenhet.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Du erbjuds en tillsvidareanställning inom Rehab Söder med en första placering vid distriktsrehabiliteringen i Kalmar fram till 2020-12-31.

Vi hjälper dig att söka bostad, läs mer om förutsättningarna här.

Vill du veta mer om vad vår fantastiska region har att erbjuda? Läs mer på Kalmarsundsregionen.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom distriktsrehabilitering. Som person är du självgående, tar initiativ och är flexibel. Du trivs med att samarbeta med andra, är kreativ och strukturerad i ditt arbete. Vi strävar efter att våra medarbetare ska kunna arbeta mer riktat mot sitt intresseområde parallellt med det ordinarie patientarbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Vår arbetsplats

Distriktrehabiliteringen i Kalmar är en del av Rehab Söder och samarbetar med elva hälsocentraler, har sina lokaler i centrala Kalmar och är ett team på tolv fysioterapeuter/sjukgymnaster, fyra arbetsterapeuter och administrativ personal.

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt hör vi till Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/240

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-04-25

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Cathrin Ljunggren, Avdelningschef

0480-847 70
Upplysning om tjänsten

Annika Hjortenkrans, Fysioterapeuterna

0480-811 70

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 april 2020 Lämna synpunkter på innehållet