Fysioterapeut/Sjukgymnast inom distriktsrehabilitering

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett omväxlande och självständigt arbete på distriktsrehabiliteringen i Mörbylånga. Du kommer att möta patienter med olika funktionsnedsättningar, från flera diagnosgrupper och med olika rehabiliteringsbehov. Du genomför undersökningar, bedömningar, behandlingar, håller i patientskolor och träningsgrupper samt ger råd för god rehabilitering. Du träffar patienterna både fysiskt och digitalt. Närheten till hälsocentralen bidrar till god teamsamverkan runt patienterna. Vi har ett nära samarbete med rehabiliteringspersonalen och läkarna på länssjukhuset i Kalmar.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Som person är du positiv och kan arbeta självständigt men samarbetar gärna med kollegor runt patienter samt bistår med utveckling av verksamheten. Erfarenhet från verksamhetsområdet eller liknande områden är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 


Vår arbetsplats

På Distriktsrehabiliteringen i Mörbylånga är vi ett team på två fysioterapeuter/sjukgymnaster, en arbetsterapeut och en rehabiliteringsassistent. Mottagningen ligger på Mörbylånga hälsocentral.

Distriktsrehabiliteringarna i södra Kalmar län ingår i basenheten Rehab Söder som organisatoriskt tillhör Länssjukhuset i Kalmar. Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Hos oss på Rehab Söder kan du som är fysioterapeut/sjukgymnast arbeta både på Länssjukhuset i Kalmar och inom primärvård/distriktsrehabilitering och det finns goda möjligheter till att över tid arbeta inom olika områden i verksamheten.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/101

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-04-30
Upplysning om tjänsten

Maria Götesson, Avdelningschef

0485-15155

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 mars 2023 Lämna synpunkter på innehållet