Fysioterapeut/sjukgymnast inom distriktsrehabilitering

Region Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett omväxlande och självständigt arbete vid en vackert belägen hälsocentral i Borgholm. Du kommer att möta patienter med olika funktionsnedsättningar, från flera diagnosgrupper och med olika rehabiliteringsbehov. Du genomför undersökningar, bedömningar, behandlingar, håller i patientskolor och träningsgrupper samt ger råd för god rehabilitering. Närheten till hälsocentralen bidrar till god teamsamverkan. Vi har även ett nära samarbete med våra kollegor inom rehabilitering i sluten vården samt läkarna vid Länssjukhuset i Kalmar.

Du kommer ingå i en fantastisk arbetsgrupp där det finns mycket glädje, gemenskap och utveckling. Vi har en bred kompetens och en välvilja att dela med sig av den.

Vi är en del av Rehab Söder som innefattar övriga distriktsrehabiliteringar i södra Kalmar län och sluten- och öppenvården vid Länssjukhuset i Kalmar. Det finns stora möjlighet att över tid även arbeta vid andra arbetsplatser inom Rehab Söder. Vi är måna om att ta tillvara på individens önskemål om vidareutveckling i samråd med vad enheten är i behov av. Hos oss får du möjlighet att kombinera det dagliga arbetet med utvecklingsarbete av vår enhet.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra och har ett empatiskt förhållningssätt. Du är strukturerad i ditt arbete, tar initiativ och drivs av att utveckla verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt hör vi till Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet. 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/241

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-04-30

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Maria Götesson, avdelningschef

0485-151 55
Upplysning om tjänsten

Annika Hjortenkrans, Fysioterapeuterna

0480-811 70

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 mars 2020 Lämna synpunkter på innehållet