Fysioterapeut/Sjukgymnast rehabmottagning

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dig en tillsvidareanställning inom basenheten Rehab Söder med tillfällig placering på Neurologiska rehabiliteringsmottagningen på Länssjukhuset i Kalmar med huvudsaklig inriktning mot strokeenheten och strokerehabilitering i hemmet. Du kommer främst att arbeta med patienter med en förvärvad hjärnskada såsom stroke, hjärntumör eller trauma men även med patienter med neuologiska sjukdomar. Du arbetar enskilt och i team runt patienten. Arbetsuppgifterna är varierande då du även till viss del arbetar mot mottagningen med enskilda patientbesök och patientgrupper.

Vi söker

Dig som är legitimierad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du har erfarenhet inom stroke och neurologi. Du har pedagogisk förmåga och gott tålamod. Samarbetsförmåga, flexibilitet och tydlighet är förutsättningar för att du ska trivas i rollen hos oss. För oss är ett gott bemötande gentemot patienter, anhöriga och kollegor en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Enheten har även i uppdrag att ansvara för landstingets dietistverksamhet i södra länsdelen samt för kuratorsverksamheten vid Länssjukhuset. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:56

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställning inom Rehab Söder med vikariat på Neurologiska rehabiliteringsmottagningen tom juni 2020).

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Madeleine de Jong

Avdelningschef

0480-84272
Upplysning om tjänsten

Annika Hjortenkrans

Facklig företrädare Fysioterapeuterna

0480-811 70

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet