Fysioterapeut/Sjukgymnast

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett ansvarfullt, omväxlande och självständigt arbete som fysioterapeut/sjukgymnast inom fysioterapin på Länssjukhuset i Kalmar. I din roll som fysioterapeut/sjukgymnast ger du ett tidigt och professionellt omhändertagande genom undersökning, bedömning och behandling. Arbetet är till stor del självständigt men innebär också ett nära samarbete med övriga professioner på avdelningen. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som präglas av samarbete, erfarenhet och kreativitet. Vi söker två nya kollegor till nedan områden:

Område 1: Du kommer främst att arbeta med inneliggande patienter inom geriatrik och medicin som har olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov.

Område 2: Du kommer att arbeta på enheten för palliativ medicin (EPM). Här vårdas patienter i livets slutskede, patienterna vårdas både i sin hemmiljö och på vårdavdelning.

Ange gärna i din ansökan om det är något specifikt område du är intresserad av.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag. Viss helgtjänstgöring förekommer, ca 3 helgdagar per år.

Vi söker

Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Som person har du en positiv inställning och sätter alltid patienten bästa i fokus. Du tar initiativ och är flexibel och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ser möjligheterna i förändringar. Vidare har du förmågan att arbeta bra tillsammans med andra människor och har ett empatiskt förhållningssätt. Du vill vara delaktig i att förbättra verksamheten samtidigt som du utvecklas inom din profession. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt tillhör vi Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/582

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-07-17
Upplysning om tjänsten

Malin Hallin, Avdelningschef

0480-84255
Upplysning om tjänsten

Marie Simonsson, Avdelningschef

0480-448113
Upplysning om tjänsten

Hanna Kristelius, Fysioterapeuterna

0491-782783

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30