Hjälpmedelskonsulent

Regionservice

Vi erbjuder

Nu har du chansen att vara med i vårt team på Hjälpmedelsverksamheten. Du som hjälpmedelskonsulent är med vid utprovning och/eller anpassning av hjälpmedel och ditt ansvarsområde är att kombinera medicinsk kunskap och sortimentskännedom med brukarens specifika behov. På så sätt är du med och bidrar till bättre livskvalitet för personer med funktionsnedsättning.

I rollen får du bland annat även:

  • bidra med expertkunskap i hjälpmedelsfrågor
  • leda och driva marknadsbevakning och sortimentsurval
  • hålla i utbildningstillfällen för regionens förskrivare
  • ha ett dagligt driftansvar
  • aktivt delta i förbättringsarbete
  • utveckla rutiner och vägledningar som stöd vid förskrivning

 

Vi söker

Dig som gillar att samarbeta och som har god förmåga att förmedla information på ett pedagogiskt sätt. Du är driven, självständig, engagerad och tar ansvar för ditt arbete. Vid hjälpmedelsutprovningar är du spindeln i nätet i kontakten med förskrivare, brukare och leverantörer. 

Du är legitimerad arbetsterapeut/sjukgymnast/fysioterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med hjälpmedel. B-körkort krävs då arbetet medför resor i tjänsten.

Vår arbetsplats

Hjälpmedelsverksamheten är länsövergripande och vi har Hjälpmedelscentraler både i Västervik och Kalmar. Nu söker vi hjälpmedelskonsulent till Kalmar.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter. Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/592

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-12-08

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ingrid Tegnell

0490-874 60
Upplysning om tjänsten

Linnéa Wedin

0480-815 96

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30