Hjälpmedelstekniker

Regionservice

Vi erbjuder

Nu söker vi hjälpmedelstekniker till vårt team på Hjälpmedelsverksamheten i Västervik. I samband med utprovning av hjälpmedel ska du stå för säker, behovsstyrd och funktionell anpassning i samverkan med patient, anhörig, förskrivare och hjälpmedelskonsulent. Du ska praktiskt kunna omsätta och utföra tänkta anpassningar. Arbetet sker både på hjälpmedelscentralen och hemma hos patienter. Du kommer att vara med om att bidra till bättre livskvalitet för personer med funktionsnedsättning!

I din roll som hjälpmedelstekniker ingår även att:

  • -serva, reparera och anpassa patienters förskrivna hjälpmedel
  • -bidra tekniskt med expertkunskap i hjälpmedelsfrågor
  • -utföra funktions- och leveranskontroller
  • -rekonditionera vissa återlämnade hjälpmedel
  • -dokumentera utfört arbete i verksamhetens datasystem
  • -medverka med dina kunskaper vid utbildningar
  • -bidra med din kompetens vid upphandling av hjälpmedel

 

Vi söker

Vi söker dig, som lägst har, teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi kommer att lägga stor vikt vid bedömningen utifrån din utbildning och erfarenhet inom hjälpmedelsområdet gällande medicinsk teknik samt att du är tekniskt och praktisk kunnig inom bearbetning av metall, trä och plaster. Stor vikt läggs även på kompetens gällande mekanik, elektronik och IT- kompetens för att göra personlig anpassningar av bland annat kommunikationshjälpmedel.

Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift för att tolka manualer, ta emot och förmedla skriftliga och muntliga instruktioner, gällande avancerade hjälpmedel.

Du är innovativ, händig och noggrann med förmåga att omsätta din tekniska kunskap till praktisk lösning. Högt kvalitetstänk och vana vid kvalitetssäkringsarbete är en självklarhet vid arbete med hjälpmedel. Du tycker om att dela med dig av din kunskap och inspireras av andras lösningar. Du är självgående och drivande i det dagliga arbetet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. B-körkort är ett krav.

Intervjuer är planerade tisdag den 4 och onsdag 5 februari. Provanställning kan bli aktuell.

Vår arbetsplats

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter. Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/767

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ingrid Tegnell, 1:a linjens chef

0490-874 60
Upplysning om tjänsten

Linnéa Wedin, Vision

0480-815 96

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30