Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons HR-assistent

HR-assistent

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

I din roll som HR-assistent kommer du att vara administrativt ansvarig för utvalda uppgifter inom våra HR-processer. Dina uppgifter är mycket viktiga för oss i HR-teamet, där du i många sammanhang blir länken som knyter arbetsflödet samman som en helhet. Arbetsuppgifterna består bland annat av administration av rekryteringsärenden, kandidatadministration och administration kring nyanställning. Vidare är ditt ansvar att på ett strukturerat sätt säkerställa rutiner, administration samt kommunikation vid nyanställning, tjänsteförändring samt avslut av anställning som följer genom hela anställningsprocessen. Därutöver tillkommer hantering och uppföljning av olika projekt som mässdeltagande bland annat. Du kommer att ha ett nära samarbete med HR-konsulterna och vara ett viktigt stöd till dem i deras dagliga arbete.

Vi söker

Vill du ingå i ett team som uppskattar varandras olikheter och värdesätter vår kultur som präglas av ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap, så är du den vi söker. Du är en person som är  både serviceinriktad och flexibel med en förmåga att se vad som behöver göras. Du har en god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt sätt att utföra ditt arbete. Du ska ha en eftergymnasial utbildning inom HR-området eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom administration och/eller HR-området. Du kommer att arbeta med olika system och processer där din nyfikenhet och intresse av att lära dig och utveckla dessa är värdefull. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet och en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
Det är viktigt för oss att du har ett accepterande förhållningssätt till andra människor oavsett vem du möter. Respekt och värdighet bör vara ledord för dig i alla sammanhang. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Tjänsten är ett vikariat, B-körkort är ett krav. Varmt välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

HR-enheten inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen på Västerviks sjukhus är en del av den förvaltningsgemensamma HR-organisationen som genom de lokala HR-teamen i Västervik, Oskarshamn och Kalmar ger stöd och service till de tre sjukhusen samt Diagnostiskt centrum. Denna tjänst är placerad i Västervik och jobbar främst för den lokala verksamheten på Västerviks sjukhus där vi i teamet bidrar till att skapa mervärde för verksamheten och cheferna med ett starkt fokus på att vara en attraktiv arbetsplats som erbjuder utvecklingsmöjligheter och delaktighet. Vi är samtidigt en del av ledningsstaben på Västerviks sjukhus och har ett nära samarbete med andra stödfunktioner såsom ekonomer och verksamhetsutvecklare, tillsammans ger vi stöd och service till hela vårt sjukhus för att nå goda resultat och bidra till att vi når uppsatta mål. Du kommer att arbeta i en organisation med mycket ambitiösa och engagerade kollegor. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/271

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-04-14
Upplysning om tjänsten

Mia Hasselquist, HR-chef

0490-86354
Upplysning om tjänsten

Astrid Bäck, Akademikerförbundet SSR

0490-86903
Upplysning om tjänsten

Per Wimarsson, Vision

0490-87392

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30