Ingenjör Sommarpraktik

Regionservice

Vi erbjuder

Studerar du till ingenjör och i framtiden vill jobba med drift av fastigheter? Då har du här en unik möjlighet att praktisera hos oss denna sommar. Ta chansen att få en inblick i ditt framtida yrkesval, få praktisk erfarenhet och knyta värdefulla kontakter. Hos oss får du arbeta med service och underhåll av fastighetstekniks utrustning samt med styr/ övervaknings- och säkerhetssystem.

Vi söker

Vi söker dig som studerar till ingenjör med relevant inriktning för arbete inom fastighetsdrift. Du behöver ha avklarat minst två år av pågående utbildning. Under praktiken kommer du att utgå från Kalmar men uppdraget innebär resor inom länet vilket kräver att du har B-körkort. Du har god samarbetsförmåga och tycker om möten med människor.

Period för praktiken förläggs enligt överenskommelse. Ange i din ansökan vilka och hur många veckor du skulle vilja praktisera hos oss. Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju så kommer du bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj.

Vår arbetsplats

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/51

Placering/enhet:

Regionservice

Antal platser:

2

Anställningsform:

Visstidsanställning kortare än 3 månader

Anställningstid:

t.o.m. 2020-08-09

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Sören Tagemark

0480-42 66 80
Upplysning om tjänsten

Stefan Polteg, Vision

0480-42 66 61

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30