IT Service Manager

IT-förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en intressant tjänst där du självständigt får driva effektivisering och standardisering av olika driftplattformar för nationella kvalitetsregister. Det finns stora möjligheter att påverka och forma denna tjänst utifrån de utvecklingsbehov som finns.

Region Kalmar län har fått i uppdrag av Registercentrum Sydost att arbeta för en ändamålsenlig infrastruktur för nationella kvalitetsregister och dess plattformar. I din roll som IT Service Manager fungerar du som en länk mellan Registercentrum Sydosts anslutna kvalitetsregister och olika IT-leverantörer. Du samordnar beställningar, granskar att dessa är ändamålsenliga och relevant prissatta samt deltar i samband med byte av plattformar, sammanslagning av register eller vid uppbyggnad av nya register. I dina arbetsuppgifter ingår att samverka med andra professioner inom Sydöstra sjukvårdsregionen.

Din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har systemförståelse kring teknisk drift och förvaltning av IT-system. Det är meriterande om du har kunskap om integrationer mellan datalager och andra system samt visualisering av utdata. Du har relevant högskoleutbildning inom IT alternativt annan utbildning samt yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig.

Rollen ställer krav på eget driv och engagemang. Som person är du strukturerad, noggrann och har ett tydligt strategiskt tänkande. Du trivs med att hitta bra och effektiva lösningar samt har förmåga att arbeta självständigt såväl som du är en bra samarbetspartner med en god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt.

Vår arbetsplats

Hos Region Kalmar läns IT är den digitala utvecklingen i starkt fokus och vårt arbete har fått uppmärksamhet på nationell nivå. Vi arbetar med en samverkansmodell som innebär att verksamhet och IT tillsammans driver digitaliseringsarbetet med syfte att underlätta för våra användare så att de kan sätta patienten och kunden i fokus.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. Årets medarbetarenkät visar att en stor andel medarbetare känner stolthet över att arbeta inom Region Kalmar läns IT och att de skulle rekommendera någon annan att börja arbeta på vår arbetsplats. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 150 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/747

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-19

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Michael Ceder

0480-831 32
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-840 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30