Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons IT Supporttekniker

IT Supporttekniker

IT- förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder nu en tjänst inom Team IT Service Västervik som är 2:a linjens support. Du fungerar som användarstöd på plats när det gäller IT-relaterade frågor från Region Kalmar läns medarbetare i olika verksamheter, allt från vård till kollektivtrafik och folkhögskolor. IT Service tillhandahåller ett standardutbud av IT-produkter, vilket innebär att du som supporttekniker också arbetar i beställnings- och leveransprocessen, med installation och utbyte av befintliga produkter.

I dina arbetsuppgifter ingår att supportera traditionella och användarnära IT-komponenter som bland annat datorer och videokonferensanläggningar, men även IT-komponenter kopplade till exempelvis tandvårds- och intensivvårdsutrustning.

Ditt arbete utförs både på plats hos användare i de olika verksamheterna i Kalmar län samt i våra lokaler på Västerviks sjukhus.

Vi söker

Vi söker dig som har gymnasiekompetens med IT-inriktning och/eller har erfarenhet och kunskap inom IT-support, gärna inom en större organisation. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom IT-området. Vi ser gärna att du har arbetat med central klient- och skrivarhantering, fjärrsupport samt administration av Active Directory.

Rollen ställer krav på tekniskt kunnande, eget driv, engagemang och god social förmåga. Du tycker om och har förmåga att lösa problem, både på egen hand och tillsammans med andra. Du är lugn och stabil även när du arbetar med flera processer samtidigt och har förmåga att prioritera och fokusera på rätt saker. Då du arbetar i ständig dialog med våra användare är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Körkort för manuell växellåda är ett krav för tjänsten inom Team IT Service.

Vår arbetsplats

IT-förvaltningen finns till för att underlätta för de olika verksamhetsområdena så att de kan sätta patienten och invånare i fokus. Den IT vi levererar syftar till att driva en effektiv och säker hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, bildningsverksamhet och regional utveckling i hela länet. Ett uppdrag vi är väldigt stolta över.

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län | Vårt erbjudande | Region Kalmar Län

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 180 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/215

Placering/enhet:

IT- förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-26
Upplysning om tjänsten

Sara Malmgren

0480-84540
Upplysning om tjänsten

Lina Kinnander Jarl, Vårdförbundet

0480-84000vxl
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-84000vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30