IT Supporttekniker

IT-förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete som supporttekniker i en komplex och samhällsviktig miljö – där dina insatser gör skillnad för länets invånare varje dag. Du är en länk mellan IT och användare inom Region Kalmar läns olika verksamheter med allt från vård till kollektivtrafik och folkhögskolor.

”Väldigt varierande arbetsuppgifter.” ”Det är få andra IT-miljöer i Kalmar län som är så stora och komplexa, detta ger unik kunskap och erfarenhet.” ”Vid lite mer komplicerade uppgifter hjälps vi åt i teamet att lösa uppgiften.” Citat från några av IT Services medarbetare.

Team IT Service är 2:a linjens support och fungerar som användarstöd på plats när det gäller IT-relaterade frågor från Region Kalmars läns medarbetare. Du supporterar traditionella IT-komponenter som bland annat datorer och videokonferensanläggningar, men även IT-komponenter kopplade till exempelvis tandvårds- och intensivvårdsutrustning. IT Service tillhandahåller ett standardutbud av IT-produkter till Region Kalmar läns olika verksamheter, vilket innebär att du som supporttekniker arbetar i beställnings- och leveransprocessen, med reinvestering av befintliga produkter samt vidareutveckling av vårt sortiment. I dina arbetsuppgifter ingår även att delta i olika projekt.

Ditt arbete utförs både på plats hos användare i de olika verksamheterna inom södra Kalmar län och i våra trivsamma lokaler på Länssjukhuset i Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap inom IT-support, gärna inom en större organisation. Du har som lägst gymnasiekompetens och det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom IT-området. Vi ser gärna att du har arbetat med central klient- och skrivarhantering, fjärrverktyg samt Active directory.

Rollen ställer krav på tekniskt kunnande, eget driv och engagemang. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap. Du gillar att lösa olika typer av ärenden både på egen hand och tillsammans med andra. Inom IT Service har du direktkontakt med våra användare från olika personalkategorier och det ställer höga krav på bra bemötande. Du är lugn och stabil även när du arbetar med flera processer samtidigt och har förmåga att prioritera och fokusera på rätt saker. Körkort är ett krav.

Vår arbetsplats

Inom Team IT Service har vi en stark sammanhållning och kombinerar självständigt arbete med att ta hjälp av varandra. Vi uppskattar att besöka olika delar av Region Kalmar läns verksamheter och känslan av att arbeta för länets invånare gör arbetet betydelsefullt.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. I vår medarbetarenkät visar vi återigen fina resultat med en stor andel medarbetare som anger att de är stolta över att arbeta inom Region Kalmar läns IT och att de skulle rekommendera någon annan att börja arbeta på vår arbetsplats. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 150 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/292

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-05-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Per Engström

0480-44 52 57
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-840 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30