Kanslist - Medicinkliniken

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Som kanslist hos oss kommer du att arbeta med olika administrativa uppgifter, i huvudsak receptionsuppgifter såsom besöksregistrering, svara i telefon, hantering av journalkopior samt post- och remisshantering. Vi erbjuder dig ett omväxlande och intressant arbete med engagerade kollegor.
Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Vi söker

Vi söker dig som minst har fullgjord gymnasieutbildning, gärna med inriktning vård- och omsorg eller administration. Vana från administrativt arbete och/eller arbete inom vården är meriterande. Du bör ha god IT-vana och ha lätt för att lära dig nya datorprogram. Vi använder journalsystemet Cosmic.
Som person är du serviceinriktad och ger alltid ett gott bemötande. Du har lätt för att samarbeta men också självständigt kunna samordna, prioritera och strukturera arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.
Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF On:2018:98

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat ca 6-8 månader

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-20

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Maria Persson

Expeditionschef

0491-782741
Upplysning om tjänsten

Kirsi Jonasson

Facklig företrädare Vision

0491-782 721

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30