bild för annons Kliniksamordnare, Kirurgkliniken

Kliniksamordnare, Kirurgkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

På kirurgkliniken erbjuds en intressant och utvecklande tjänst som kliniksamordnare, du arbetar  på både avdelning ett och två, under dagtid. Du kommer vara en viktig kugge för kliniken eftersom du bidrar med viktigt administrativt och operativt stöd till både medarbetare och våra chefer. Det innebär att du administrerar och registrerar såväl scheman som ledigheter och frånvaro, planerar semester, registrerar uppgifter och olika behörigheter i personalhanteringssystemet Heroma. Du kommer ha en viktig roll för att planera och i delar ansvara för  och samordna introduktionen för nya medarbetare. 

Vi söker

Vi söker dig som vill vara där det händer, vara spindeln i nätet. Du tycker om att samordna, planera och organisera tillsammans med kirurgens chefer för att på så sätt leverera bästa vården till våra patienter samt bidra till en god arbetsmiljö för kliniken. För att lyckas i rollen kan du driva  dina processer framåt, anpassa dig efter ändrade förutsättningar samt fokuserar på rätt saker i din roll. Du är tydlig i ditt budskap, strukturerad och ser till verksamhetens bästa. Din goda samarbetsförmåga och önskan om att leverera lösningar blir en viktig tillgång för kliniken. Du som söker har utbildning inom hälso- och sjukvård eller har annan utbildning som bedöms relevant. Det är meriterande om du har kunskap i Heroma och Cosmic. Rollen kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift och stor vikt läggs vid personlig lämplighet, provanställning kan vara aktuellt. 

Vår arbetsplats

På kirurgavdelning ett får du bredden inom kirurgisk vård som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. Vi arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. På vårdavdelningen får patienter vård och omsorg som genomgått allmän kirurgi, urologi eller kärlkirurgi. 

På kirurgavdelning två vårdas och behandlas kirurgiska patienter som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. På avdelning två vårdas patienter som genomgått bukkirurgiska ingrepp och operationer samt patienter från öron-näsa-hals kliniken. 

Både kirurgavdelning ett och två arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. Vi erbjuder varierande arbeten där du ges möjlighet att utvecklas i din takt utifrån din grundprofession, med hjälp av chefer, undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnade kultur och god stämning. Goda möjligheter finns till vidareutbildningar inom kirurgi. Mentor på arbetsplatsen erbjuds alla.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/5

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidare med provanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-15
Upplysning om tjänsten

Dan Olsson, avdelningschef avd 2

0490-87242
Upplysning om tjänsten

Anneli Lyberg, avdelningschef avd 1

0490-87802
Upplysning om tjänsten

Kommunal

0490-86000
Upplysning om tjänsten
Upplysning om tjänsten

Vårdförbundet

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet