Kliniksamordnare Kvinnokliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett stimulerande och varierande arbete som Kliniksamordnare för Kvinnokliniken på Västerviks Sjukhus.

Vi som välkomnar dig är ett tätt sammansvetsat team av Läkare, Barnmorskor, Sjuksköterskor, Undersköterskor och Medicinska Sekreterare. Tillsammans är vi en grupp som värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnade kultur och god stämning. 

Din roll hos oss är viktig och innebär samordning av flera olika administrativa delar.
Du kommer bland annat att administrera och registrera scheman, ledigheter/frånvaro, semesterplanering och bolagspersonal i vårt personalhanteringssystem Heroma.
Du hjälper avdelningschefen i rekryteringsarbetet och kommer vid nyanställningar samt för bemanningspersonal administrera och hantera de behörigheter som krävs vid varje unik anställning.  När vi får nyanställda till vår arbetsplats så är du den mottagande parten och samordnar introduktionen. Du kommer att ta emot frisk och sjukanmälningar och administrera tidsboksplaneringen i Cosmic. Utöver detta kommer du att vara chefsstöd i administrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är heltid och du arbetar måndag till fredag, dagtid.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är Hälso- och Sjukvårdsutbildad och har kunskaper i Heroma och Cosmic.

Du är en person som trivs med att arbeta i team och ser samarbete som en självklarhet samtidigt som du inte har några som helst problem med att ta beslut eller att arbeta självständigt när detta krävs.

Som person är du engagerad i ditt arbete och har lätt för att ställa om efter rådande omständigheter. Du trivs med att vara "spindeln i nätet" och att vara navet i verksamheten och att arbeta i en samordnande roll. Du är positiv och ser möjligheter istället för svårigheter, är kommunikativ och tydlig i ditt sätt att förmedla information och är en person som är relationsskapande och förtroendeingivande.

Vår arbetsplats

Kvinnokliniken i Västervik och Mödrahälsovården i norra Kalmar län verkar genom att bedriva en välfungerande hälso- och sjukvård inom kvinnosjukvård, mödrahälsovård och förlossning.

Barnmorskor arbetar för kvinnors reproduktiva hälsa inom ett mycket brett verksamhetsområde. Barnmorskan träffar kvinnor under hela deras livscykel från den unga skolflickan till den åldrande kvinnan. Barnmorskan möter kvinnor & män, barn, ungdomar och vuxna, i sitt arbete med sexuell och reproduktiv och perinatal hälsa.

BB, förlossning, Gynmottagning, Avdelning 89: Hos oss arbetar Barnmorskor, Sjuksköterskor, Läkare, Barnsköterskor, Undersköterskor och Medicinska Sekreterare i team kring den nyblivna familjen. Vi har också tillgång till kurator

Mödrahälsovårdens uppdrag är att genom främjande och förebyggande insatser och identifiering av risker för ohälsa, bidra till god sexuell och reproduktiv hälsa samt minimera risker och sjuklighet för kvinnor och barn under graviditet, förlossning och spädbarnstid.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/613

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-07

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Maria Petersson, Avdelningschef

0490-873 20
Upplysning om tjänsten

Madeleine Örjestam, Avdelningschef

0490-874 27
Upplysning om tjänsten

Lena Johansson, Vision

0490-860 84
Upplysning om tjänsten

Linda Bodin Törnman, Vårdförbundet

0490-861 83
Upplysning om tjänsten

Emma Lindgren, SRAT

0490-861 83
Upplysning om tjänsten

Anne Svensson, Kommunal

0490-861 83

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 6 december 2019 Lämna synpunkter på innehållet