Kliniksamordnare till Folktandvården Västervik och Ankarsrum

Folktandvården

Vi erbjuder

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande arbete som kliniksamordnare på Folktandvården i Kalmar län. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa.

Som kliniksamordnare är du underställd klinikchefen och ska vara dennes ledningsstöd. Din roll är att stötta klinikchefen i det administrativa arbetet på kliniken vilket bland annat innebär personaladministration/planering, rapportering, schemaläggning och systemförvaltning. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och medverkar i förändrings- och kvalitetsarbeten tillsammans med klinikchefen. Tjänsten är administrativ, men det finns också möjlighet att arbeta i receptionen och kliniskt efter överenskommelse.

Som nyanställd hos oss erbjuds du att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik och därefter följer intressanta föreläsningar. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Som kliniksamordnare kommer du också att erhålla relevant utbildning för tjänsten.

Vi söker

Vi söker dig som med ett respektfullt bemötande värderar laganda och lagarbete högt. Du har en god kommunikativ förmåga gentemot både arbetskamrater och patienter, vilket genomsyras av ett lyhört, omsorgsfullt och professionellt förhållningssätt. Just mötet med människor är något som du värdesätter och trivs med. Genom ett naturligt engagemang, en serviceinriktad utgångspunkt och med stor entusiasm, brinner du för att ge det där lilla extra för att bidra till en positiv stämning på kliniken.

Vidare har du ett intresse för personaladministration och organisationsfrågor. Kunskap om dataprogrammen T4, Heroma och Officepaketet är önskvärt. Du är bra på att organisera, prioritera och är ansvarsfull. Du känner dig bekväm i en arbetsledande roll och kan genom ett strukturerat arbetssätt våga ta de initiativ och beslut som krävs inom rollen. Vidare har du en förmåga att motivera och stimulera andra till framgång. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom tandvård, administrativt arbete eller ledarskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig med viljan att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss – satsar vi på dig!

Vår arbetsplats

På vår klinik hjälper och stöttar vi varandra i det dagliga arbetet. Vi kännetecknas av god tillgänglighet och kunnighet. Vi uppskattar ett omväxlande arbete och kan med ett flexibelt förhållningssätt ställa om och se nya möjligheter när dagen får ändrade förutsättningar.

Kliniken är belägen i norra delen av länet och består av två arbetsplatser, Västervik och Ankarsrum.

Här jobbar i dagsläget cirka 20 medarbetare som arbetar i team och har gemensamma gruppdiskussioner. Vi är aktiva med att driva den kliniska utvecklingen och uppmuntrar personlig utveckling och eget ansvar. Som en del av utvecklingsarbetet försöker vi som grupp även lära av varandra. På arbetsplatsen arbetar vi även för en god sammanhållning där vi öppet och prestigelöst hjälper och stöttar varandra. En smittsam positivitet och en öppen kommunikation är en grund för hur vi arbetar tillsammans och för hur vi skapar en essentiell arbetsglädje.

Vi tillämpar en 6 månaders provanställning.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialisttandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa.
Folktandvården är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Utöver tandvård ansvarar Region Kalmar län för hälso- och sjukvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/816

Placering/enhet:

Folktandvården

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-09
Upplysning om tjänsten

Klinikchef, Adrian Borhani Zarandi

0490-87437,adrian.borhani@regionkalmar.se
Upplysning om tjänsten

HR-konsult, Amanda Övgård

0480-83167,amanda.ovgard@regionkalmar.se
Upplysning om tjänsten

Vision, Lilian Wittlock Andersson

0490-86935,lilian.andersson@regionkalmar.se

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 10 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet