Kurator, Heldygnsvård-Vuxenpsykiatri söder, Kalmar

Psykiatriförvaltningen söker Kurator, Heldygnsvård-Vuxenpsykiatri söder, Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Är du redo för ett omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andra lik? Där du får möjligheter att arbeta tillsammans med erfarna kollegor i ett välfungerande team där du har ett nära samarbete med övriga teammedlemmar - läkare, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeuter.

Du arbetar med bedömning och behandlingsarbete. Du är med och upprättar samlad individuell vårdplan för våra patienter. Som kurator förträder du den psykosociala kompetensen i teamet och är den som håller dig uppdaterad kring aktuell lagstiftning. Arbetet innebär samverkan med vårdgrannar så som myndigheter, socialtjänst, försäkringskassa och arbetsförmedling med ett övergripande ansvar för arbetet utifrån Lag (2017:612) om samverkan vid utskrivning från sluten hälso- och sjukvård. Du kommer även att ha kontakt med patienters familjer och anhöriga.

Byggandet av våra nya psykiatrilokaler är i gång och du får möjlighet att vara med att utforma det vårdinnehåll som skall prägla organisationen.

För rätt person finns möjlighet att själv vara med och påverka utformningen av tjänsten och arbetssättet.

Vi söker

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig med socionomexamen. Har du annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig är du också välkommen att söka. Erfarenhet från arbete inom psykiatrin är meriterande.
Vi söker efter en person med förmåga till en helhetssyn både i relation till patienten och vår organisation samt vana att arbeta självständigt. För att trivas hos oss har du egenskaper som god samarbetsförmåga, är en god organisatör och du kan upprätthålla goda relationer. Vi ser gärna att du är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urvalsprocessen sker fortlöpande, så vid intresse skicka din ansökan redan i dag.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri Söder består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt en psykiatrisk rehabiliteringsenhet. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete- Varje dag!

Vi står inför en spännande utmaning då vi kommer att få nya lokaler som är bättre anpassade för vår verksamhet för att skapa en ännu bättre och säkrare vård med patienten i fokus.

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Referensnummer:

PF:2018:86

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

100% heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Tomas Lundqvist

Avdelningschef

Michael Franzén

Avdelningschef

Jonas Carl Oskar Andersson

Bitr. avdelningschef

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Uppdaterad 1 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet