Kurator till vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Som kurator på vår psykiatriska mottagning i Vimmerby arbetar du med psykosocialt utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete. Arbetet är både varierande och stimulerande. Du har ett nära samarbete med dina kollegor i teamet som består av skötare, kuratorer, sjuksköterskor, psykologer, läkare och medicinska sekreterare.  

Du kommer att arbeta i team men också upprätthålla självständiga kontakter, gruppbehandlingar och behandlingsuppföljningar. I rollen ingår samarbete med övriga enheter inom vuxenpsykiatrin samt samverkanspartners utanför den egna verksamheten såsom kommun och Försäkringskassa.

I tjänsten ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.

Vi söker

Vi söker dig som har socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren
bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatri och/eller påbyggnadsutbildning psykoterapi Steg 1.

Du är trygg i din yrkesroll och kan anpassa ditt arbetssätt för att passa patientens vårdbehov. Gott samarbete med kollegor ser du som en självklarhet och du trivs med att dela med dig och ta emot nya kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och din inställning bidrar till ett bra arbetsklimat där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa behandlingskvalitet för våra patienter. 

Vår arbetsplats

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienten optimal vård. Våra olika kompetenser, både medicinska och psykologiska, kompletterar varandra så att vi kan erbjuda en stor bredd av behandlingsformer såsom samtalsbehandling, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi, medicinering, DBT etc. 

Under 2017 flyttade vi in i våra nya lokaler. Vi kan erbjuda en ljus och rymlig arbetsplats som är perfekt anpassat efter våra patienters behov.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1021

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-12-11
Upplysning om tjänsten

Annika Malmunger, avdelningschef

0492-17618

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 12 december 2022 Lämna synpunkter på innehållet