Leg Psykolog Öppenvårdsmottagning 1, Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Söker du ett varierat och utmanande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling och fördjupade kunskaper? Nu finns det en plats för dig i vårt kunniga och trevliga arbetslag. Du blir en del av ett tvärprofessionellt team med psykologer, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, kuratorer, psykoterapeuter samt läkare. Du kommer självständigt och i teamet arbeta med bedömning, utredning och behandling av de patienter som kommer till oss. Samverkan med vårdgrannar är en viktig del av ditt arbete.

På mottagningen arbetar vi med en rad olika terapimodeller och inriktningar, så hos oss får du möjligheten till både bred och djup erfarenhet. Du erbjuds regelbunden handledning och kompetensutveckling samt även en mentor i ditt arbete. Hos oss ges goda möjligheter att planera och styra över det egna arbetet då varje medarbetare har ansvar för sin egen tidbok. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Intervjuer kommer genomföras löpande under ansökningstiden, så skicka din ansökan redan idag!

Vi söker

Du som söker är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet från psykiatri. Du är en flexibel och engagerad person med intresse för utveckling och lärande. Du är trygg i att ta egna initiativ och ser värdet av ett gott samarbete. Du har ett genuint intresse för såväl psykologisk behandling som utredning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

På Öppenvårdsmottagning 1 i Kalmar är vi ca 20 medarbetare som under ett år möter ungefär 3 300 patienter. I våra lokaler, som ligger vid sjukhuset i Kalmar, får du ett eget kontor/samtalsrum. Den kollegiala atmosfären är öppen och inbjudande. Vi stödjer varandra i vårt dagliga arbete och ser alltid till att vi har tid för skratt, umgänge och fika under arbetsdagen. Mottagningen ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen är vi totalt 600 medarbetare som arbetar med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/599

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Kjell Hultgren

0481-448 42
Upplysning om tjänsten

Cecilia Rönnbäck

0480-847 43

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 januari 2020 Lämna synpunkter på innehållet