Legitimerad Dietist

Region Kalmar

Vi erbjuder

Som dietist hos oss kommer du att arbeta mot både barn och vuxna. I arbetsuppgifterna ingår nutrionsbedömning, kostrådgivning till patienter och anhöriga både via personligt besök, samt via telefon och video.

Våra utmaningar är att vi möter patienter med olika diagnoser, i olika åldrar och med olika behov. Viktigt att kunna arbeta patientnära och ha förmåga att kunna läsa av vad just den patient du har framför dig behöver. Vi arbetar med digitala lösningar och utifrån detta anpassa att möta patienten på bästa sätt. I ditt arbete som dietist på Samrehab kommer du att arbeta både mot sluten och öppenvård. Det kan förkomma föreläsningar för olika patientgrupper.

Vi arbetar nära andra professioner som sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, sjuksköterskor, läkare och rehab assistenter. Finns stora möjlighet att utveckla digitala förbättringar inom E-hälso området med hjälp av våra verksamhetsutvecklare. Vi arbetar ständigt med förbättringar där vi gärna ser att dietisten är med.

Hos oss arbetar du måndag till fredag dagtid med flexibel arbetstid och tjänsten är ett vikariat för en av våra dietister som skall vara föräldraledig.

Vi söker

Vi söker till denna tjänst dig som är Legitimerad dietist med godkänd legitimation från Socialstyrelsen.

Du är en person som trivs med att arbeta i team och ser samarbete som en självklarhet. Då du kommer att arbeta mot både barn och äldre så anpassar du dig utefter målgruppen och du är strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att ta eget ansvar och är självgående i din yrkesroll och arbetsuppgifter.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett mellanstort sjukhus där du möter patienter från olika avdelningar och med olika diagnoser. Du kommer att arbeta i team, både ut mot kommuner, sjukhus och primärvård.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/434

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-10

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Louise Ström, Områdeschef

0490-866 63
Upplysning om tjänsten

Lisa Bertilsson , Naturvetarna

073-0821654

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30