Materialplanerare

Regionservice

Vi erbjuder

Rollen som materialplanerare innefattar ansvar för försörjningen av material, från leverantör till kund. Arbetet bedrivs i team och i nära samarbete med logistikproduktionen samt med operativt och strategiskt inköp. Ditt arbete innefattar bland annat leverantörskontakter, avtals- och leverantörsuppföljning samt logistiksupport till kunder i form av avrop, beställningar, leveransbevakning och leveransuppföljning. Du har daglig kommunikation med våra kunder och leverantörer samt fokus på att säkerställa effektiva materialflöden och ökad prestanda gällande till exempel leveranssäkerhet. Du är aktiv i att utreda och lösa materialproblem som dyker upp och du har ett processtänk samt ett proaktivt arbetssätt med ansvar för arbetsuppgifter i hela varuförsörjningskedjan.

Vår enhet är relativt ny och befinner sig under ständig utveckling. Det finns stor potential att förändra, förbättra och effektivisera våra interna processer och därmed utöka både kundnöjdhet och patientsäkerhet. Vi söker därför dig som är positiv till att driva projekt och utveckla vår verksamhet.

Vi söker

Vi söker dig som har utbildning och/eller flerårig erfarenhet av administrativa uppgifter inom logistik/materialplanering, alternativt annan arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och ser dig själv och din insats i ett större perspektiv. Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift och du inser vikten av goda relationer såväl inom det egna arbetslaget som ut mot kunder och leverantörer. Du är serviceinriktad och har en god förmåga att prioritera och hantera pressade situationer på ett strukturerat och effektivt sätt. I ditt arbetssätt är du analytisk och lösningsfokuserad. En förutsättning för tjänsten är också att du har ett intresse och god förmåga att lära och arbeta i olika IT-system.

Vår arbetsplats

Regionservice är en av Region Kalmar läns nio förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden.
Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för alla förvaltningars verksamheter.

Inom basenheten Logistik ansvarar vi för hela Regionens materialförsörjning, vilket innefattar bland annat avrop, leveransbevakning, förrådshantering, interna transporter samt upplockning av sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel. Vi hanterar läkemedel som kan vara med och rädda liv, samt sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel som kan höja livskvalitén och sjukhusvistelsen för våra invånare.

Vi är en del av Regionsservice (tidigare Landstingservice), som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Regionens alla verksamheter.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

LS:2019:1

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämplar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-03

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Dan Webster

1:a linjens chef

0480-38435
Upplysning om tjänsten

Jessica F Olsson

Facklig företrädare Vision

0480-84242

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30