Medicinsk fotterapeut till Nybro och Emmaboda hälsocentraler

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Medicinsk fotvård innebär att du arbetar med att förebygga, behandla och lindra fotrelaterade problem. Som medicinsk fotterapeut i Primärvården behandlar du patienter med främst diabetes. Du ingår i diabetesteamet och har nära samarbete med diabetessköterska.

Arbetet är självständigt och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att driva egen mottagning. Arbetssättet kräver även nära samarbete med andra professioner på hälsocentralen.

Vi söker

Vi söker dig som har fotterapeututbildning från yrkeshögskola med grundkompetens som undersköterska, podiaterutbildning eller kvalifikationer som bedöms som likvärdiga. Tidigare arbete som fotterapeut inom diabetesvård är meriterande.

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, arbetar bra med andra människor och är serviceinriktad. Du tar initiativ till aktiviteter och uppnår resultat.

Vår arbetsplats

Tjänsten är delad mellan hälsocentralerna Nybro och Emmaboda. Nybro och Emmaboda hälsocentraler är två medelstora, trevliga och väl fungerande arbetsplatser med stort engagemang.

Både Nybro och Emmaboda har bra tågförbindelser med Kalmar, Växjö och Karlskrona.

Övriga yrkeskategorier på hälsocentralerna är distriktsläkare, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/505

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-13

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Carina Parai Verksamhetschef Emmaboda HC

0471-185 82
Upplysning om tjänsten

Marie Ragnarsson Verksamhetschef Nybro HC

0481-447 80
Upplysning om tjänsten

Eva-Lena Linderholt Fransson, Kommunal

0471-185 45

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 november 2019 Lämna synpunkter på innehållet