Medicinsk fotvårdsterapeut Nybro HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Nu söker vi dig som medicinsk fotterapeut som vill vara en del i vårt engagerade team på hälsocentralen. Som medarbetare hos oss erbjuds du kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar. Vi har högt i tak och ett gott samarbete i arbetsgruppen.

Medicinsk fotvård innebär att du arbetar med att förebygga, behandla och lindra fotrelaterade problem. Som medicinsk fotterapeut i Primärvården behandlar du patienter med främst diabetes. Arbetet är självständigt och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att driva egen mottagning.

Arbetssättet kräver nära samarbete med andra professioner på hälsocentralen. Övriga yrkeskategorier på hälsocentralen är distriktsläkare, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Vi söker

Vi söker dig som har fotterapeututbildning från yrkeshögskola. Du har en grundkompetens som undersköterska, podiaterutbildning eller kvalifikationer som bedöms likvärdiga. Tidigare arbete som fotterapeut inom diabetesvård är meriterande.

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, arbetar bra med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad, ansvarstagande och har en vilja att utveckla ditt arbete och arbetssätt. Du tar initiativ till aktiviteter och uppnår resultat. 

Vår arbetsplats

Nybro hälsocentral ligger i centrala Nybro med närhet till bra kommunikationer. Vi har cirka 8 400 listade patienter. Vi strävar efter att tillsammans skapa trygghet och ge patienterna en bra vård. Vår arbetsplats kännetecknas av engagemang, gott samarbete och vi hjälper varandra att nå verksamhetens mål.

I Nybro med omnejd finns stora möjligheter till avkoppling och rekreation i naturskön miljö. Läs gärna mer på Glasriket och Flytta hit

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/47

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Deltid 60 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-19
Upplysning om tjänsten

Jessica Sakshaug, Verksamhetschef

0481-44780
Upplysning om tjänsten

Qendresa Shtavica, Kommunal

0481-44795

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet