Medicinsk sakkunnig

Regionstab

Vi erbjuder

Region Kalmar län söker dig som vill arbeta som medicinsk sakkunnig för att bidra till att säkerställa och utveckla en hälso- och sjukvård med hög kvalitet.

Region Kalmar län arbetar utifrån visionen ”varje dag lite bättre” vilket innefattar att regionen ständigt utvecklas och arbetar för att skapa förutsättningar att möta invånarnas behov av hälso- och sjukvård på kort och lång sikt. Det innebär att innehållet i tjänsten kommer att utvecklas tillsammans med de för tiden aktuella uppdragen.

Som medicinsk sakkunnig med nära koppling till regionledningen kommer du att stödja befintliga process-, stöd- och ledningsfunktioner med aktiviteter kopplat till bland annat kunskapsstyrning och samverkan inom Sydöstra sjukvårdsregionen. I rollen ingår att vara huvudansvarig från Region Kalmar län i dessa sammanhang. Dessutom bidrar du som medicinskt stöd i olika frågor.

Du rapporterar direkt till Regiondirektör och ingår i regiondirektörens stab och i regionens sjukvårdsledning

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens. Genom dina tidigare roller och erfarenheter från att ha arbetat i olika medicinska sammanhang och forum har du skapat dig en god förståelse för sjukvårdssystemet och dess olika systemperspektiv. Du bör ha erfarenhet från processarbete, förbättringsarbeten, projektledning och är van att leda genom andra. 

Som person är du strategisk och har ett brett perspektiv på frågor samt har förmåga att väga samman komplex information och prioritera därefter. Vi ser även att du är noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad. Du har ett professionellt förhållningssätt, är trygg och stabil med god självinsikt och samarbetar bra med andra.

Vår arbetsplats

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.
Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/791

Placering/enhet:

Regionstab

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-06
Upplysning om tjänsten

Ingeborg Eriksson, Regiondirektör

0480-84196

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30