Medicinsk sekreterare - Medicin

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Om du vill ha ett intressant och spännande arbete med mycket variation ska du söka tjänsten som medicinska sekreterare hos oss!
Hos oss får du utvecklas i din yrkesroll som medicinsk sekreterare och bredda dina administrativa färdigheter. Arbetet är självständigt samtidigt som du får möjligheten att samarbeta med många härliga kollegor. Som medicinsk sekreterare på Medicinkliniken är journalskrivandet mycket varierande med olika sjukdomsdiagnoser och diktat. Detta gör att terminologin är bred, man lär sig något nytt varje dag.
Dina kommande arbetsuppgifter innebär bland annat receptionsarbete, dokumentation i journalsystemet Cosmic utifrån diktat, DRG-kodning, remisshantering, posthantering, kvalitetsregister och i övrigt förekommande vårdadministrativa uppgifter.
Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, läkarsekreterare eller vårdadministratör med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård samt kunskaper i journalsystemet Cosmic.
Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter. Att vilja utvecklas i din yrkesroll och arbeta med förbättringar ser du som en naturlig del i ditt arbete. Som medicinsk sekreterare har du kontakt med många människor, såväl patienter som personal både inom och utanför enheten, varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötande och serviceanda.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Medicinkliniken består av tre vårdavdelningar och en medicinmottagning. Vi är grupp medicinska sekreterare som tillsammans jobbar med vårdadministrativa arbetsuppgifter på hela kliniken.
Välkommen med din ansökan!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF On:2019:2

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-03

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Maria Persson

Expeditionschef

0491-782741
Upplysning om tjänsten

Kirsi Jonasson

Facklig företrädare Vision

0491-782 721

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 4 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet