Medicinsk sekreterare - Neurologimottagningen

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare hos oss på neurologimottagningen utgör du verksamhetens nav med breda kontakter såväl med medarbetare som med patienter. Vi erbjuder dig omväxlande arbetsuppgifter och stort kontaktnät inom din yrkeskategori inom kliniken. Du kommer att skriva diktat i journalsystemet Cosmic, boka patientbesök, schemalägga, ha översyn på tillgängligheten samt utföra andra förekommande administrativa uppgifter. Som medarbetare hos oss är du en viktig del av patientens resa genom vården. Arbetsmiljön kännetecknas av god stämning och ett öppet klimat. Vi ser samarbete inom kliniken som en framgångsfaktor; vi hjälper varandra och vi gör det tillsammans.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratörsutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket och vana av att arbeta i journalsystemet Cosmic. Som person är du engagerad, serviceinriktad och har ett bra bemötande till medarbetare och patienter. Då du kommer att arbeta i team är god samarbetsförmåga mycket viktigt. Det är även viktigt att du har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifer och se vad som behöver utföras. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Neurologimottagningen är en del av Medicinkliniken som är sjukhusets största klinik med åtta undersektioner. Merparten av vården sker polikliniskt, men sektionen är även kopplad till Medicinavdelning 17. I dagsläget arbetar tre sjuksköterskor, fyra läkare, två medicinska sekreterare samt en undersköterska på mottagningen. Verksamheten gränsar till flera andra mottagningar som gör att de finns många kollegor inom nära räckvidd. Mottagningsverksamheten bedrivs måndag till fredag, dagtid.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet. Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/605

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-12-09

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Helene Wendell

0480-899 89
Upplysning om tjänsten

Karin Jansson, Vision

0480-81000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 6 december 2019 Lämna synpunkter på innehållet