Medicinsk sekreterare, Barn - och ungdomskliniken

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare kommer du arbeta inom öppenvården med mottagningsverksamheten och akutverksamhet och slutenvården på barn - och ungdomskliniken. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter såsom journalskrivning, administrativa arbetsuppgifter runt patientjournalen, reception, statistik- och kvalitetsregisterarbete, remisshantering, kodning, webbhantering och planera/boka patientbesök.

Vi arbetar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap för att kunna erbjuda den bästa vården med patienten i fokus. Hos oss får du utvecklas och aktivt bidra till att utveckla verksamheten, arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats, ta ansvar för att nå goda resultat, arbeta med moderna metoder och delta i vårt förbättringsarbete - Varje dag lite bättre.

Din sysselsättningsgrad är 75%. Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du att arbeta heltid kan utökning av arbetstid komma att erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, läkarsekreterar-/vårdadministratörsutbildning. Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Vi söker dig som är engagerad, noggrann, har ett gott bemötande och viljan att samarbeta för att skapa bästa resultat för patienten och medarbetarna på kliniken. Arbetet innebär ett varierat arbetstempo och kräver flexibilitet, förmåga till att växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp samt engagemang kring ständiga förbättringar av verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken riktar sig till patienter i åldern 0-18 år i södra Kalmar Län. Kliniken består av barn- och ungdomsavdelning 25, mottagning, barnakut, dagsjukvård och neonatalavdelning där förtidigt barn vårdas. Vi arbetar i team kring barnet och familjen. Vår vision är att det på kliniken ska råda ett tillåtande klimat med kompetent personal som genom ett gott samarbete ger barn och ungdomar den bästa tänkbara vården.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2018:162

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Din sysselsättningsgrad är 75%.Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du att arbeta heltid kan utökning av arbetstid komma att erbjudas vid annan arbetsplats

Sysselsättningsgrad:

Tillsvidare

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lisa Arvefalk Rudestig

Avdelningschef

0480-448263
Upplysning om tjänsten

Gerd Bergström

Facklig företrädare Vision

0491-782747

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet