Medicinsk sekreterare BUP-mottagningen

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Arbetet som medicinsk sekreterare är varierande och dina arbetsuppgifter kommer att vara journaldokumentation, posthantering, telefonservice samt andra administrativa arbetsuppgifter som överenskommes i samråd med enhetschef.
Du kommer att fylla en central roll i det multidisciplinära teamet. Vi ser den administrativa rollen som viktig del för ett fungerande teamarbete.
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med både sekreterare och vårdpersonal inom verksamheterna.

Vi söker

Du som söker har examen som medicinsk sekreterare. Du är van datoranvändare och du har erfarenhet av datoriserad vårdadministration. Vi ser gärna att du har kunskap om journalsystemet Cosmic.

Som person tycker du om att ge god service, är flexibel, stresstålig samt van vid självständigt arbete. För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen. Du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Eftersom den medicinska sekreteraren har en central roll inom teamet, kommer vi att fästa stor vikt vid personlig lämplighet, såsom gott bemötande, serviceanda och flexibilitet. Det är viktigt att du har förmågan att se till helheten och verksamhetens bästa.

B-körkort krävs.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Den specialiserande barn- och ungdomspsykiatrin Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter inom kliniken. Västerviks mottagning ansvarar för tre av länets tolv kommuner. Vi strävar efter ett länsövergripande tänk där alla enheterna har ett nära samarbete gällande utvecklingen av den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin.
Vi ser barnet som en del i ett sammanhang där barnets behov styr våra insatser. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Barnets behov ska alltid formuleras utifrån det specifika sammanhanget i en ömsesidig dialog.
Vi erbjuder en intressant och spännande utmaning i en verksamhet som vill utgöra en psykiatri i framkant.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PF:2019:2

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-23

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ulrika Fagerlind

Enhetschef

0490-86428
Upplysning om tjänsten

Camilla Nordén

Yrkesrepresentant

0490-86942

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet